Κεντρική Σελίδα

Ο Πρόεδρος  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια  για τον αδόκητο  χαμό του γιού της πρώην καλαθοσφαιρίστριας κυρίας Άντρης Χατζημπέη.

Ο Θεός ας αναπαύση την ψυχή του και ας δώσει κουράγιο  στην οικογένεια του!

None

Σημαντική η παρουσία  του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης στο Παγκύπριο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Καλαθοσφαίρισης.

Οι διαιτητές μας στηρίζουν όλα τα οργανωμένα πρωτάθληματα που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας , Πολιτισμού & Αθλητισμού.

None

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θέλοντας να δείξει έμπρακτα και την άλλη πλευρά των διαιτητών, της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας προς τον συνάνθρωπο μάς, πραγματοποίησε το πρωΐ της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019, επίσκεψή στο Μακάρειο Νοσοκομείο στα Τμήματα Παιδογκολογικού, Παιδιατρικού και Παιδοχειρουργικού.

Με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους, απευθύνω προς όλους εσάς, μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών, Κομισάριους, Εθνικό Εκπαιδευτή και Πρόεδρο Σχολής Καλαθοσφαίρισης, μήνυμά αγάπης κι εκτίμησης, εύχομαι από καρδιάς η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Γιορτάζοντας τα φετινά Χριστούγεννα, αντλούμε θάρρος, πίστη κι ελπίδα από τα μηνύματα της γέννησης του Χριστού. Ας γιορτάσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου, ανοίγοντας τις καρδιές μας στην αγάπη και στην καλοσύνη που τόση ανάγκη έχουν οι συνάνθρωποι μας.

Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειες σας, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ...