Κεντρική Σελίδα

None

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκεής 28 Δεκεμβρίου 2018, επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο στα τμήματα Παιδογκολογικού, Παιδιατρικού και Παιδοχειρουργικού.

Με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους, απευθύνω προς όλους εσάς, μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών, Κομισάριους, Εθνικό Εκπαιδευτή και Πρόεδρο Σχολής Καλαθοσφαίρισης, μήνυμα αγάπης κι εκτίμησης, εύχομαι από καρδιάς η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Γιορτάζοντας τα φετινά Χριστούγεννα, αντλούμε θάρρος, πίστη κι ελπίδα από τα μηνύματα της γέννησης του Χριστού. Ας γιορτάσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου, ανοίγοντας τις καρδιές μας στην αγάπη και στην καλοσύνη που τόση ανάγκη έχουν οι συνάνθρωποί μας.

Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειες σας, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ...

None

Έχει πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες η  Ετήσια Αιμοδοσία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, στην αίθουσα Αιμοδοσίας του Ιατρικού Κέντρου Έγκωμης, Λευκωσία.

Η αιμοδοσία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο και συμμετείχε στην αιμοδοσία, τόσο από μέλη του Συνδέσμου όσο και απλός κόσμος που έδωσε το παρών του