Κεντρική Σελίδα

None

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Μέγαρο συνάντηση με την νέα Επιτροπή Διαιτησίας.Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και διεξήχθη σε άριστο κλίμα αφού και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα εργαστούν για την ανάπτυξη και βελτίωση της Κυπριακής Διαιτησίας τόσο και στην στήριξη του Κύπριου Διαιτητή.

None

Ευχαριστούμε την διοργανώτρια αρχή του Τουρνουά ΟΠΑΠ μπάσκετ “ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΝΔΡΙΩΤΗΣ” για την χορήγηση δωρεάν προσκλήσεων για τα μέλη του Συνδέσμου μας, και δίνοντας μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά αυτό το μπασκετικό υπερθέαμα με ομάδες αυτού του επιπέδου.

None

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου θα ήθελαν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον διευθυντή της σχολής καλαθοσφαίρισης κ.Νίκο Καλαποδά για τον αδόκητο χαμό του αδερφού του κ.Κυριάκου Κατειφίδη.

None

Διεξήχθη την 1-3 Σεπτεμβρίου 2018 το 1ο Διεθνές Σεμινάριο Αμαξιδίου στην πόλη του Βόλου.Το σεμινάριο ήταν πολύ επιτυχημένο με την συμμετοχή 60 διαιτητών από όλη την Ελλάδα,2 από την Κύπρο, και 2 από την Βουλγαρία.
 

None

Στο 18ο σεμινάριο διαιτησίας 3×3 της FIBA που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο διαιτητής Ηλίας Ηλία, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις, παίρνοντας το δίπλωμα “FIBA 3×3 Licensed Referee” το οποίο του δίνει την δυνατότητα να διαιτητεύει διεθνείς αγώνες.