Προ-αγωνιστικό Σεμινάριο του Σ.Δ.Κ.Κ 2023-2024

Το Σαββατοκύριακο 16-17/9/23 πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία το Προ- αγωνιστικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου στο Ολυμπιακό Μέγαρο για την περίοδο 2023-2024, με παρουσία πέραν των 50 Διαιτητών.

Οι διεργασίες του σεμιναρίου περιλάμβαναν διάφορες παρουσιάσεις σε θέματα Κανονισμών Διαιτησίας, κριτήρια, προκηρύξεις, ενώ την  τελευταία μέρα του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τόσο οι γραπτές εξετάσεις όσο και η εξέταση φυσικής κατάστασης των διαιτητών.

Την Κυριακή 17/9/23 μετά την λήξη του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Κ.Κ., στην οποία έγινε ο απολογισμός της χρονιάς από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μάριο Κυπριανού, ενημερώθηκαν τα μέλη για τις ενέργειες που προγραμματίζονται για αναβάθμιση στο επίπεδο των διαιτητών, διαβάστηκε η ταμειακή κατάσταση από τον ταμία του Συνδέσμου κ. Γιάννη Πλακωτά και ακολούθως συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τους Διαιτητές.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης, εύχονται σε όλα τα μέλη τους καλή μπασκετική και εποικοδομητική χρονιά με σωστά και καλά σφυρίγματα!

Posted in Ανακοινώσεις 22 Sep 2023