ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΔΚΚ

Jun 08, 2022

O Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την κα. Χρυσταλλα Χαραλάμπους και τους οικείους της για τον χαμό της μητέρας της.

Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου , στις 11.30πμ, στην εκκλησία του Αγίου Κοσμά Αιτωλού, Σφαλαγγιωτισσα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.

Περισσότερα ..

Ευχές από ΣΔΚΚ για τη αγωνιστική χρονιά 2021-2022

Sep 30, 2021

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών, εύχονται σε όλα τα μέλη τους, Καλή μπασκετική και εποικοδομητική χρονιά με καλά και σωστά σφυρίγματα!

Περισσότερα ..

Ευχές από ΣΔΚΚ για το νεογέννητο του Ηλία Ηλία

Sep 23, 2021

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, στο συνάδελφο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ Ηλία Ηλία για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού που γεννήθηκε στις 22/09/21.

Θερμές ευχές υπέρ υγείας και ευημερίας όλης της οικογένειας του!

Περισσότερα ..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΕΛΛΕ

Sep 17, 2021

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Κυπριακή Διαιτησία αποτελεί η παρουσία του Ηλία Κουνελλέ στα προκριματικά του Champions League, το οποίο πραγματοποιείται στη Βουλγαρία(Σόφια) από τις 14-18 Σεπτεμβρίου. Επίσης, ο συνάδελφος μας θα διαιτητεύσει στα προκριματικά Fiba Europe Cup στις 28/9 - 1/10 στην Ολλανδία(Γκρόνινγκεν).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον συνάδελφο μας!!

Περισσότερα ..

Δηλώσεις Προέδρου ΣΔΚΚ (Μάριο Κυπριανού)

Sep 10, 2021

Το τριήμερο 3-5 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στον Αγρό, το Ετήσιο Προ-Αγωνιστικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου με την συμμετοχή 40 διαιτητών, 6 κομισαρίων και των μελών της Επιτροπής Ορισμών Αρχών Αγώνα.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε τόσο θεωρητικά μαθήματα όσο και πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο. Επίσης, έγινε μελέτη και ανάλυση βίντεο με φάσεις αγώνων σε ομαδικές εργασίες.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και εξήρε την αγαστή συνεργασία που είχαμε ...

Περισσότερα ..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ!

Jul 20, 2021

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟΣ!

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Κυπριακή Διαιτησία αποτελεί η παρουσία του Βλαδίμηρου Ζάνεβ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία από τις 20 μέχρι τις 25 Ιουλίου 2021, στο στάδιο "Τάσσος Παπαδόπουλος" Ελευθερία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον συνάδελφο μας, καθώς επίσης και στη Γυναικεία Εθνική μας ομάδα.

Περισσότερα ..