Ευχές από ΣΔΚΚ για το νεογέννητο αγοράκι του Ηλία Κουνελλέ

May 05, 2021

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, στο συνάδελφο και Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ Ηλία Κουνελλέ για τον ερχομό του τρίτου τους που γεννήθηκε στις 29/04/21.

Θερμές ευχές υπέρ υγείας και ευημερίας όλης της οικογένειας του!

index.jpg

euxes-baptisis-agori-karta-6.jpg

Περισσότερα ..

Πασχαλινές Ευχές από ΣΔΚΚ 2021

Apr 30, 2021

2021

Περισσότερα ..

CBF Foundation

Apr 28, 2021

IMG_20210428_115010.jpg

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, θέλοντας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία προς τον συνάνθρωπό μας, πραγματοποίησε το πρωΐ της Παρασκευής 23 Απριλίου 2021, επίσκεψη στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για αγορά λαμπάδων στο πλαίσιο της προσπάθειας του CBF Foundation. Όλα τα έσοδα θα δοθούν προς ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Aντιπρόεδρος και ο Tαμίας του Συνδέσμου Διαιτητών.

Περισσότερα ..

Επίσκεψη στο Μακάρειο νοσοκομείο

Dec 30, 2020

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και θέλοντας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία προς τον συνάνθρωπό μας, πραγματοποίησε το πρωΐ της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2020, επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Περισσότερα ..

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Κ.Κ

Jul 08, 2020

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Κ.Κ στις 7 Ιουλίου 2020 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.Έγινε η ομιλία απο τον Προέδρο κΜάριο Κυπριανού και ακολούθησε η Ταμειακή Έκθεση απο τον κ.Γιάννη Πλακωτά και διάφορες ερωτήσεις απο μέλη διαιτητές.

Περισσότερα ..

Επίσκεψη στο Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

May 17, 2020

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου με επικεφαλή τον Πρόεδρο του κ. Μάριο Κυπριανού και τον Ταμία κ. Γιάννη Πλακωτά, μέσα στα πλαίσια προσφοράς κι αλληλεγγύης αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας λόγω Covid-19, επισκέφθηκε το Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Κατά την επίσκεψη, η αντιπροσωπία παρέδωσε 150 προστατευτικές μάσκες προσώπου πλήρους προστασίας, θέλοντας να δείξει έμπρακτα στήριξη και συμπαράσταση προς το νοσηλευτικό προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Περισσότερα ..