Προ-αγωνιστικό Σεμινάριο του Σ.Δ.Κ.Κ 2023-2024

Sep 22, 2023

Το Σαββατοκύριακο 16-17/9/23 πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία το Προ- αγωνιστικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου στο Ολυμπιακό Μέγαρο για την περίοδο 2023-2024, με παρουσία πέραν των 50 Διαιτητών.

Οι διεργασίες του σεμιναρίου περιλάμβαναν διάφορες παρουσιάσεις σε θέματα Κανονισμών Διαιτησίας, κριτήρια, προκηρύξεις, ενώ την  τελευταία μέρα του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τόσο οι γραπτές εξετάσεις όσο και η εξέταση φυσικής κατάστασης των διαιτητών.

Την Κυριακή 17/9/23 μετά την λήξη του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Κ.Κ., στην οπο

Περισσότερα ..

Που πάνε οι Διεθνείς Διαιτητές μας

Feb 21, 2023

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Κυπριακή Διαιτησία αποτελεί η παρουσία των διεθνών διαιτητών μας Ηλία Κουνελλέ και Κυριάκο Χρίστου, καθώς και του κομισάριου Αντώνη Δημητρίου σε αγώνες προημιτελικών Europe Cup.

Ο Ηλίας Κουνελλές ορίστηκε να διαιτητεύσει προημιτελικό αγώνα του Europe Cup Αντρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Πορτογαλία (Πόρτο) στις 8 Μαρτίου.

Ο Κυριάκος Χρίστου ορίστηκε να διαιτητεύσει προημιτελικό αγώνα του Europe Cup Γυναικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ (Ramla) στις 23 Φεβρουαρίου. Κομισάριος του αγώνα θα είναι ο Αντώνης Δημητρίου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στ

Περισσότερα ..

Επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Dec 23, 2022

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, για έβδομη συνεχή χρονιά και θέλοντας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία προς τον συνάνθρωπό μας, πραγματοποίησε το πρωΐ της Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο για παράδοση δώρων στα Τμήματα Παιδογκολογικού, Παιδιατρικού και Παιδοχειρουργικού.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών, παρέδωσε τα δώρα και τα παιχνίδια στη Διοίκηση του Μακάρειου Νοσοκομείου λόγω των μέτρων κατά του κορονοιού οι οποίοι με τη σειρά τους τα παρέδωσαν σε μικρά παιδιά που βρίσκονταν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο αυτές τις άγιες μέρες, δίδοντας μι

Περισσότερα ..

Χριστουγεννιατικες Ευχές από ΣΔΚΚ 2022

Dec 20, 2022

sdkk-2022-wishes-christmaS.png

Περισσότερα ..

Γενική και Εκλογική Συνέλευση Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου 2022

Oct 19, 2022

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στο κέντρο Φιλοθέα.

Στη Γενική Συνέλευση έγινε ο απολογισμός της χρονιάς από τον Πρόεδρο Μάριο Κυπριανού και συζητήθηκαν οι ενέργειες που προγραμματίζονται να γίνουν την νέα αγωνιστική χρονιά. Στη συνέχεια διαβάστηκε η ταμειακή κατάσταση από τον ταμία Γιάννη Πλακωτά και εγκρίθηκε από τα Μέλη. Ακολούθως έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα που απασχολούν τους Διαιτητές.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης έγιναν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου, το οποίο καταρτίστηκε σε

Περισσότερα ..

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΔΚΚ

Jun 08, 2022

O Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την κα. Χρυσταλλα Χαραλάμπους και τους οικείους της για τον χαμό της μητέρας της.

Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου , στις 11.30πμ, στην εκκλησία του Αγίου Κοσμά Αιτωλού, Σφαλαγγιωτισσα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.

Περισσότερα ..