Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Κ.Κ

Jul 08, 2020

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Κ.Κ στις 7 Ιουλίου 2020 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.Έγινε η ομιλία απο τον Προέδρο κΜάριο Κυπριανού και ακολούθησε η Ταμειακή Έκθεση απο τον κ.Γιάννη Πλακωτά και διάφορες ερωτήσεις απο μέλη διαιτητές.

TEST

Επίσκεψη στο Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

May 17, 2020

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου με επικεφαλή τον Πρόεδρο του κ. Μάριο Κυπριανού και τον Ταμία κ. Γιάννη Πλακωτά, μέσα στα πλαίσια προσφοράς κι αλληλεγγύης αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας λόγω Covid-19, επισκέφθηκε το Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Κατά την επίσκεψη, η αντιπροσωπία παρέδωσε 150 προστατευτικές μάσκες προσώπου πλήρους προστασίας, θέλοντας να δείξει έμπρακτα στήριξη και συμπαράσταση προς το νοσηλευτικό προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

TEST

Πασχαλινές Ευχές από ΣΔΚΚ

Apr 17, 2020

Πασχαλινές Ευχές από ΣΔΚΚ

TEST

Παγκύπριο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Καλαθοσφαίρισης.

Feb 18, 2020

Σημαντική η παρουσία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης στο Παγκύπριο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Καλαθοσφαίρισης. Οι διαιτητές μας στηρίζουν όλα τα οργανωμένα πρωτάθληματα που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας , Πολιτισμού & Αθλητισμού.

TEST

Επίσκεψή Σύνδεσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Jan 08, 2020

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θέλοντας να δείξει έμπρακτα και την άλλη πλευρά των διαιτητών, της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας προς τον συνάνθρωπο μάς, πραγματοποίησε το πρωΐ της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019, επίσκεψή στο Μακάρειο Νοσοκομείο στα Τμήματα Παιδογκολογικού, Παιδιατρικού και Παιδοχειρουργικού.

TEST

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου συγχαίρει θερμά τις Εθνικές Ομάδες καλαθόσφαιρας ανδρών U18 και γυναικών U16 της Κύπρου

Aug 06, 2019

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου συγχαίρει θερμά τις Εθνικές Ομάδες καλαθόσφαιρας ανδρών U18 και γυναικών U16 της Κύπρου, για τις εξαιρετικές επιτυχίες τους για τις κατακτήσεις των πρώτων θέσεων και των χρυσών μεταλλίων στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα.

TEST