Ευχές από ΣΔΚΚ για τη αγωνιστική χρονιά 2021-2022

Sep 30, 2021

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών, εύχονται σε όλα τα μέλη τους, Καλή μπασκετική και εποικοδομητική χρονιά με καλά και σωστά σφυρίγματα!

Περισσότερα ..

Ευχές από ΣΔΚΚ για το νεογέννητο του Ηλία Ηλία

Sep 23, 2021

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, στο συνάδελφο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ Ηλία Ηλία για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού που γεννήθηκε στις 22/09/21.

Θερμές ευχές υπέρ υγείας και ευημερίας όλης της οικογένειας του!

Περισσότερα ..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΕΛΛΕ

Sep 17, 2021

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Κυπριακή Διαιτησία αποτελεί η παρουσία του Ηλία Κουνελλέ στα προκριματικά του Champions League, το οποίο πραγματοποιείται στη Βουλγαρία(Σόφια) από τις 14-18 Σεπτεμβρίου. Επίσης, ο συνάδελφος μας θα διαιτητεύσει στα προκριματικά Fiba Europe Cup στις 28/9 - 1/10 στην Ολλανδία(Γκρόνινγκεν).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον συνάδελφο μας!!

Περισσότερα ..

Δηλώσεις Προέδρου ΣΔΚΚ (Μάριο Κυπριανού)

Sep 10, 2021

Το τριήμερο 3-5 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στον Αγρό, το Ετήσιο Προ-Αγωνιστικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου με την συμμετοχή 40 διαιτητών, 6 κομισαρίων και των μελών της Επιτροπής Ορισμών Αρχών Αγώνα.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε τόσο θεωρητικά μαθήματα όσο και πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο. Επίσης, έγινε μελέτη και ανάλυση βίντεο με φάσεις αγώνων σε ομαδικές εργασίες.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και εξήρε την αγαστή συνεργασία που είχαμε ...

Περισσότερα ..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ!

Jul 20, 2021

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟΣ!

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Κυπριακή Διαιτησία αποτελεί η παρουσία του Βλαδίμηρου Ζάνεβ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία από τις 20 μέχρι τις 25 Ιουλίου 2021, στο στάδιο "Τάσσος Παπαδόπουλος" Ελευθερία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον συνάδελφο μας, καθώς επίσης και στη Γυναικεία Εθνική μας ομάδα.

Περισσότερα ..

Επίσκεψη στη Κ.Ο.Κ. για στήριξη στους πυρόπληκτους

Jul 12, 2021

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, θέλοντας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξη προς τον συνάνθρωπό μας, πραγματοποίησε το πρωΐ της Παρασκευής 9 Ιουλίου 2021, επίσκεψη στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για παράδοση ρουχισμού και άλλων αγαθών για να δοθούν στις οικογένειες που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Η προσπάθεια αυτή ήταν στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της ΚΟΚ και του Ιδρύματος Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Aντιπρόεδρος και ο Tαμίας του Συνδέσμου Διαιτητών.

Περισσότερα ..